Hodnocení obchodu

5,0 13 hodnocení
5
13x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 12.3.2021
Rychlé dodání zboží
Avatar autora | 18.8.2020
+ Skvely

Avatar autora | 19.7.2020
+ prehladny eshop
+ jednoduche nakupy
+ celkom rychle dodanie
- nedostavam informaciu kedy bol balik odoslany co je u mna dost podstatne

super obchod
Avatar autora | 6.7.2020
Doporucuji ! Solidní a rychlé jednání. Jeden z mála!!!
Avatar autora | 5.4.2020
DEEP PURPLE Brácho! Nejlepší příchuť. Vzal jsem ji spíš ze zvědavosti, ale překvapila a zařadila se mezi moje nejoblíbenější. Chutí se s ní vyrovná snad jen strawberry. Takže jsem hned vzal další a od tý doby nekouřím snad nic jiného. :D
Avatar autora | 29.2.2020
+ rozmanitost nabídky

Jako skvělý plus beru, že v obchodě mají tak rozmanitou nabídku. Od CBD hash až po konopné jídlo. To jsem u moc jiných neviděl a tady mě to potěšilo. Jinak všechno v pořádku, ať už doprava zabalení či kvalita.
Avatar autora | 19.2.2020
+ Sortiment

Objednávka byla super. Olej mi docela dobře pomohl zlepšit moje spaní. Jen bych možná doporučil hned ze začátku silnější variantu. U 2.5% jsem přece jenom poznal, že je slabší a musel jsem ho tedy dávkovat více.
Avatar autora (Administrátor) 19.4.2021
Moc děkuji za celý tým CBD Cannabis!
Avatar autora | 16.2.2020
S objednávkou jsem velmi spokojen. Zboží přišlo velmi rychle a bylo pěkně zabalené. S gorilla glue od CBweed jsem také velmi spokojen a již jsem objednal další!
Avatar autora (Administrátor) 19.4.2021
Moc děkujeme za pozitivní hodnocení!
Avatar autora | 26.12.2019
+ rychlosť
- žiadna

Avatar autora | 15.11.2019
+ rychlosť, kvalita
- komunikacia cez mobil

Avatar autora | 29.9.2019
+ rychlé doručení

Avatar autora (Administrátor) 19.4.2021
Děkujeme Vám za hodnocení : - )
Avatar autora | 6.9.2019
+ rychlosť, kvalita
- lepšia komunikacia zo strany e-shopu

Občas by sa mohli viac starť či balik dorazil, alebo nie
Avatar autora (Administrátor) 19.4.2021
Děkujeme za pozitivní hodnocení. Omlouváme se a je nám líto zda byl nějaký problém se zásilkou. Snažíme se pro Vás vybírat jen ty nejkvalitnější přepravní společnosti a proto jsme jich již několik vystřídali a ponechali jen ty nejspolehlivější.
Avatar autora | 24.7.2019
+ Okamžitá komunikace
+ Rychlé dodání
+ Malý dárek navíc
+ Milý vzkaz

Tento obchod jistě navštívím ještě hojněkrát :-)
Avatar autora (Administrátor) 19.4.2021
Děkujeme za krásné hodnocení! Moc se budeme těšit na další návštěvy :-)